تماس با استودیو سگال
مشهد، بلوار صادقی، صادقی 3
salam[@]studiosegal.com
Tel : +98 936 008 0682
ساعت کار
شنبه تا چهارشنبه 9 الی 18
پنجشنبه 9 الی 14
Back

استراتژی برند چیست | تدوین استراتژی برندینگ در 4 قدم

مقدمه

 اگر تنها یک چیز را در طول یک دهه کمک به برندها برای بیان داستانشان به خوبی یاد گرفته باشیم، این است که برندهای موفق بدون داشتن استراتژی برند قوی، دوام نخواهند آورد. بدون یک هویت یکپارچه، همه چیز از محتوای شما گرفته تا فرهنگ و تجارت اصلی تان ممکن است آسیب ببیند. اما دلیلی وجود دارد که توضیح میدهد چرا این مشکل بسیار فراگیر است: ایجاد یک استراتژی برند قوی زمان، تلاش و تعهد می‌طلبد و این همانجاست که خیلی ها ممکن است متوقف شوند.

 آغاز استراتژی برند ما

ما چند سال پیش، پس از برخورد با مشتریان مختلفی که برای  طراحی برند به ما مراجعه کردند، اما نمی‌توانستند به مخاطبان نشان دهند چه کسانی هستند، کار استراتژی برند را شروع کردیم.

اما به طولی نکشید تا متوجه شدیم که آنها به چیزی بیش از طراحی گرافیک نیاز دارند. آنها به همراستا سازی مجدد برند نیاز داشتند. برای کمک به این دسته دو مساله مهم وجود داشت:

  • کار استراتژی برند واقعاً پیچیده به نظر می رسد ولی نباید اینطور باشد.
    وقتی شروع به یادگیری بیشتر در مورد استراتژی برند کردیم، با مکاتب فکری، دیدگاه‌های متضاد و تمرین‌های قدیمی مواجه شدیم. بنابراین اگر میخواستیم به شرکایمان یک چارچوب کاری ساده پیشنهاد دهیم باید خودمان آن را طراحی میکردیم.
  • برخلاف تصورمان ما حتی برند خودمان را هم به خوبی نمیشناختیم!
    هر چه بیشتر مشکلات برند مشتریان خود را بررسی می کردیم، بیشتر متوجه می شدیم که با بسیاری از مسائل مشابه دست و پنجه نرم می کنیم.

اگر میخواستیم با اطمینان خاطر مشتریان خود را از طریق فریم ورک استراتژی برندی که ایجاد کرده ایم راهنمایی کنیم، باید میپذیرفتیم که موش آزمایشگاهی شویم و این استراتژی را ابتدا روی برند خود تست کنیم. بنابراین دست بکار شدیم و خوشبختانه، پس از یک سال تلاش و آزمایش (اول بر روی خودمان، سپس با چند مشتری شجاع)، ما به یک فرآیند استراتژی برند آزمایش شده و واقعی که برای هر برندی با هر اندازه ای ساده، شهودی و قابل انطباق بود دست یافتیم.

در این مقاله، ما همه چیزهایی را که در مورد استراتژی برند آموخته‌ایم را در اختیارتان قرار خواهیم داد و در یک فرآیند گام به گام ساده برای ایجاد یک استراتژی موثر و انعطاف‌پذیر برند گنجانده ایم که به شما کمک خواهد کرد تا:

  • درک کنید که واقعاً چه کسی هستید و از باورها و ارزش های خود برای هدایت تصمیمات خود به روش هایی استفاده کنید که برای افراد، تجارت و آینده شما بهتر است.
  • از طریق هر نقطه تماسی که دارید، برند خود را به طور مداوم و مؤثر معرفی کنید.
  • مشتریان مناسب را برای ایجاد یک برند قوی و ماندگار جذب کنید.
  • برندتان را به گونه ای تثبیت کنید که به شما کمک کند در هر زمانی قابل رقابت باشید.

برای آسان‌تر کردن کار، ابزارها، منابع و مثال‌های واقعی را که در طول فرآیند استراتژی برند، از پیدا کردن قلب برندتان تا ایجاد راهنمایی برای بیان برند نیاز دارید، در اختیارتان قرار داده ایم.

برند چیست؟

میلیون ها تعریف از “برند” وجود دارد. اغلب، هنگامی که مردم در مورد یک “برند” صحبت می کنند، به علامت فیزیکی (یا لوگو) حک شده بر روی چیزی اشاره می کنند تا کسب و کار سازنده آن را شناسایی کنند. اما برند چیزی فراتر از یک علامت فیزیکی است.

تعریف برند چیست

 برند یک علامت احساسی است – به طور خاص، یک تجربه احساسی، که از طریق هر تعامل با آن کسب و کار تقویت یا ضعیف می شود. ما برند را به عنوان آنچه مردم در مورد کسب و کار شما فکر می کنند، احساس می کنند و می گویند تعریف می کنیم.

استراتژی برند چیست؟

استراتژی برند “برنامه ای برای توسعه سیستماتیک برند در راستای استراتژی کسب و کار” است.
یک استراتژی برند به شما کمک می کند تا بفهمید که چه کسی هستید و به عنوان یک راهنما برای کمک به شما در برقراری ارتباط عمل می کند.

فرآیند استراتژی برند ما به سه بخش مجزا تقسیم می شود. ما شما را از قلب برندتان (هسته ی برندتان)، به بیان پیام برندتان (نحوه صحبت در مورد اینکه چه کسی هستید)، تا هویت بصری (بیان بصری برندتان) راهنمایی می کنیم. در پایان، یک استراتژی کامل برای برند خواهید داشت که در دستورالعمل‌های جدید برند خلاصه می‌شود تا به شما کمک کند برندتان را زنده کنید.

استراتژی برند چیست؟

چرا به استراتژی برند نیاز دارید؟

وقتی ندانید کی هستید، چرا وجود دارید، چه چیزی را باور دارید، یا در تلاش برای رسیدن به آن هستید، کسب و کارتان آسیب می بیند. از مسائل ارتباط با مشتری گرفته تا حفظ کارکنان، فقدان استراتژی برند باعث ایجاد مشکلاتی در هر سطحی از سازمان می شود.

طی کار با صدها مشتری در دهه گذشته، یاد گرفته‌ایم که نشانه‌های آشکار یک برند در بحران را که اغلب ناشی از فقدان استراتژی است، تشخیص دهیم.

وقتی هیچ استراتژی برندی نداشته باشید:

  • شما هدف، چشم‌انداز، مأموریت یا ارزش‌های خود را درک نمی‌کنید، بنابراین تصمیم‌های بازاریابی و بیزنسی می‌گیرید که منعکس کننده اهدافتان نباشد.
  • شما یک برنامه بازاریابی مستند ندارید، اما امیدوارید هر کاری که انجام می دهید کارساز باشد.
  • تیم شما به دلیل عدم اتحاد، سردرگمی و درگیری از هم پاشیده است و باعث میشود کارمندان به سختی احساس مشارکت و علاقه به کار داشته باشند.
  • شما پیام برند منسجمی ندارید، بنابراین محتوای شما در بهترین حالت ناهماهنگ و در بدترین حالت متناقض است. در نتیجه، جذب افرادی که ارزش های شما را به اشتراک بگذارند دشوار است. (مشتریان، کارمندان و…)
  • شما نمی توانید برند خود را به وضوح بیان کنید، و در نتیجه، نمی توانید جایگاه قابل تشخیصی را در بازار ایجاد کنید.

خلاصه بگوییم بدون استراتژی برند شما بازنده میدان خواهید بود.

برای ساختن استراتژی برند خود به چه کسانیی نیاز دارید؟

شما نمی توانید به تنهایی یک استراتژی برند بسازید. شما به یک تیم برند نیاز دارید تا آن را در هر سطحی از سازمان خود بسازید، بازنگری کرده و احیا کنید.
بدون این تیم تعیین‌شده، کاری که در اینجا انجام می‌دهید احتمالاً از مسیر اصلی منحرف می‌شود یا بی حاصل خواهد ماند.خوشبختانه، لازم نیست افراد زیادی را برای تشکیل تیم برند خود استخدام کنید.  شما حتی می توانید یک تیم دو نفره داشته باشید، تا زمانی که هر دو نفر بتوانند این نقش های اساسی را پوشش دهند.

آنچه باید قبل از شروع استراتژی برند خود بدانید

اگر استراتژی برند خود را از ابتدا شروع می کنید (یا سعی می کنید این بار کارها را به روش “درست” انجام دهید)، دو نکته کلیدی وجود دارد که باید قبل از آن بدانید که شامل:

  • مخاطبتان چه کسانی هستند؟
    سعی می کنید به چه کسی کالا یا خدمات بفروشید؟ آنها به چه چیزی نیاز دارند / چه می خواهند؟ چگونه نیازهای آنها برآورده می شود؟
    برای ایجاد یک استراتژی برند که به شما کمک می کند تا با مردم ارتباط واقعی برقرار کنید، باید دقیقاً بدانید که به چه کسی می فروشید. دانستن اینکه آن‌ها چه کسانی هستند و چگونه می‌خواهید به آن‌ها خدمت کنید، در واقع می‌تواند به روشنی درباره اینکه چه کسی هستید (به عنوان مثال، هویت برندتان) و نحوه ارتباط شما با آن‌ها را شفاف‌سازی کند.
  • در برابر چه کسانی ایستاده اید
    برای جلب توجه با چه کسی رقابت خواهید کرد؟ چگونه ممکن است از شما پیشی بگیرند؟
    این اطلاعات ارزشمندی است که به شما کمک می‌کند تشخیص دهید که چه کسی هستید و چه کسی نیستید، چگونه با آن‌ها سازگاری دارید یا از آنها متمایز هستید، و چگونه می‌توانید تفاوت‌های خود را از طریق استراتژی برند خود به اشتراک بگذارید. اکر این مراحل را با موفقیت به اتمام رساندید زمان آن رسیده تا وارد مرحله اصلی یعنی طراحی استراتژی برند شوید.

 

چگونه استراتژی برندتان را بسازید؟

 این مراحل را به‌طور متوالی دنبال ، و در نهایت به یک استراتژی برند جامع خواهید رسید که به شما کمک می‌کند داستان خود را به‌طور مؤثر در هر نقطه تماس به اشتراک بگذارید.

مرحله اول : قلب برندتان را پیدا کنید

هر برندی دارای مجموعه ای اساسی از باورها است که بر هر کاری که انجام می دهند تأثیر می گذارد. ما این باورها را به قلب برند تعبیر میکنیم.

دانستن اینکه این اصول چیست و چرا اهمیت دارند، امری ضروری است، زیرا آنها نیروی قدرتمند و موثری هستند که می توانند فعالانه از کسب و کار شما حمایت کنند یا موجب اخلال در آن شوند.
زمانی که باورها و کسب و کار برند شما همسو باشد، می توانید با موفقیت افراد را دور هم جمع کنید، جامعه را پرورش دهید و آینده ای را که می خواهید خلق کنید. وقتی هیچ باوری ندارید (یا آن باورها سمی هستند)، به راحتی می توانید هم کارمندان و هم مشتریان را از خود دور کنید، فرهنگ سازمانی تان را از بین ببرید و تصمیماتی بگیرید که اهداف بلندمدت شما را از مسیر خارج کند.

قلب برند شما از چهارعنصر تشکیل شده است که به شما کمک می کند تا مشخص کنید که چه کسی هستید، چه می کنید و اینها چرا اهمیت دارد.

  • هدف: چرا وجود داریم؟
  • چشم انداز: ما می خواهیم به ایجاد چه آینده ای کمک کنیم؟ آینده چطور به نظر می رسد؟
  • ماموریت: ما اینجا هستیم که چه کار کنیم؟ چگونه آن آینده را بسازیم؟
  • ارزش ها: چه اصولی رفتار ما را هدایت می کند؟

مرحله دوم : پیام خود را بیان کنید

اکنون که قلب برند خود را مستند کرده اید، می دانید که چه کسی هستید.  در مرحله بعد باید جوهره برند خود را (چگونه بیان کنید که هستید) و پیام برند خود را (چگونه در مورد اینکه چه کسی هستید صحبت کنید) کشف کنید.

هنگامی که شما این عناصر را به طور موثر خُرد و مستند می کنید، می توانید اطمینان حاصل کنید که برند شما صادقانه، معتبر و به طور مستنر ارتباط برقرار می کند.

یادآوری مهم: برخی از برندها وسوسه می‌شوند که مستقیم به سراغ طراحی هویت بصری خود (لوگو، رنگ‌ها و غیره) خود بروند، اما می‌توانیم استدلال کنیم که قبل از آن چند مرحله حیاتی وجود دارد.

چیزهایی مانند لوگو، رنگ ها و تایپوگرافی برای برند شما حیاتی هستند، اما در نهایت تنها یک توصیف بصری از ماهیت و پیام برند شما هستند. اگر نمی‌دانید می‌خواهید با چه چیزی ارتباط برقرار کنید، ایجاد یک هویت بصری برای توصیف آن دشوار است. گفتنی است، ممکن است هویت بصری خود را قبل از تثبیت این عناصر ایجاد کرده باشید.
اما اگر اکنون این کار را انجام می‌دهید، مهم است که قلب، پیام‌ و هویت بصری شما در یک راستا باشند – صرف نظر از ترتیبی که با آنها برخورد می‌کنید.

ماهیت برند خود را ایجاد کنید :

 شناسایی این عناصر می تواند ترسناک به نظر برسد، اما این یک کار طاقت فرسا نیست. حتی نیازی نیست دنبال آن بگردید ماهیت برند شما ذاتیست.  نیازی به ساخت ندارد؛ بلکه به سادگی نیاز به کشف و مستندسازی دارد.

  1. شخصیت برند خود را بشناسید
    شخصیت شما اساساً ویژگی ها و خصیصه های انسانی برند شما است. آیا کنجکاو و مشتاق هستید؟  زبده و پیچیده؟ پرجنب و جوش و غیرمترقبه؟
    شخصیت شما بازتابی از قلب برند شماست که تحت تاثیر باورهایتان قرار گرفته بازتاب آن در رفتارتان نشان داده شده است.هنگامی که درک دقیقی از شخصیت خود دارید، می توانید آن را در هر جنبه ای از برند خود، از فرآیند خدمات مشتری گرفته تا توضیحات محصول خود، القا کنید.  این یک راه قدرتمند برای متمایز کردن خود و پرورش روابط است.
  2. صدای برند خود را بشناسید
    این روشی است که برند شما به صدا در می آید و صحبت می کند. به یاد داشته باشید که صدای هر برند منحصر به فرد است. یک برند ماست آنطور که یک برند ماشین صحبت می کند صحبت نمی کند و یک برند ماشین با دیگری متفاوت به نظر می رسد.شخصیت شما پیش از هرچیز بر صدای برند شما تأثیر می گذارد. شما فقط باید آن را بیان کنید تا بتوانید به طور مداوم از طریق محتوای خود با مخاطب ارتباط برقرار کنید.
    به یاد داشته باشید: کلمات، عبارات، اصطلاحات عامیانه و جوک هایی که استفاده می کنید هویت شما را به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم بیان می کنند. به این فکر کنید که چگونه می خواهید صحبت کنید و مشتریان شما چگونه می خواهند با آنها صحبت شود.
  3. لحن برند خود را بشناسید
    لحن برند شما اساساً نگرش کلی شماست.  صدای شما ممکن است آمرانه باشد، اما لحن شما محترمانه است. صدای برند خود را نحوه صحبت کردن و لحن برند را نحوه صحبت در زمینه های مختلف در نظر بگیرید. شما همیشه از یک صدا استفاده می کنید، اما ممکن است بسته به اینکه با چه کسی صحبت می کنید، لحن خود را تغییر دهید.

 

پیام برند خود را ایجاد کنید

راه های زیادی برای صحبت در مورد اینکه چه کسی هستید، چه کار می کنید و چرا مردم باید برند شما را به جای رقبای شما انتخاب کنند، وجود دارد. برای اهداف این استراتژی برند، ما با ابتدایی‌ترین پیام‌رسانی شروع می‌کنیم: ارزش پیشنهادی، تگ لاین و پیام برند شما.

  1. ارزش پیشنهادی خود را بیان کنید
    رزش پیشنهادی شما توضیحی مختصر از مزایای عملکردی و احساسی محصول یا خدمات شما برای مشتریان است.
    این فقطـ به معنای آن نیست که چه کسی هستید و چه کاری را متفاوت انجام می دهید (موقعیت شما) بلکه همچنین به این معنیست که چگونه مشکل آنها را حل می کنید و چرا باید شما را درمقایسه با رقبایتان انتخاب کنند. همچنین می‌توانید آن را به‌عنوان وعده‌ای در نظر بگیرید که اگر مشتری از شما خرید کند، چه چیزی در ازای آن دریافت خواهد کرد. اگر می‌خواهید برندتان موفق شود، باید قبل از اینکه کسی بپرسد، پاسخ این سوال را داشته باشید.در آینده، همین وجه تمایز چیزی است که تمام پیام‌های شما در نهایت آن را پشتیبانی و تقویت می‌کنند.
  2. تگ لاین خود را مشخص کنید
    تگ لاین شما یک جمله، عبارت یا کلمه ای است که برای بیان کردن جایگاه برند شما  در بازار استفاده می شود. ارائه یک تگ لاین عالی به سادگی چیزی که در فیلم ها میبینید نیست. اکثر شرکت ها یک متخصص برندینگ خلاق و با تبحربرای خلق یک تگ لاین بی عیب و نقص در اختیار ندارند. ساخت تگ لاین معمولا کاری دشوار است که بواسطه طوفان فکری و ممارست درایده پردازی توسط تیم برندینگ انجام میپذیرد.
    خوشبختانه، محققان در حال کشف راه حلی برای بوجود آوردن یک تگ لاین بی عیب و نقص هستند و نگرش های جالبی را ارائه می دهند که می تواند به شما در انتخاب آنچه برای برندتان سرنوشت ساز است کمک کند.
  3. پیام برندتان را ایده پردازی کنید
    پیام برند، همانطور که از نامش پیداست داستان‌های کلیدی هستند که می‌خواهید در مورد برند خود بگویید – آنچه شما را منحصر به فرد و متفاوت می‌کند. هر محتوایی که ایجاد می کنید باید این پیام های اصلی را در تمام نقاط تماس تقویت کند.

بسته به نیازهای برند خود، ممکن است بخواهید عناصر بیشتری از داستان را بیان کنید، از جمله:

  • تجربه ی برند
  • داستان برند
  • نقطه نظرات/ دیدگاهها/ نیات
  • داستان پیدایش برند
  • ارائه آسانسوری (یک توصیف کوتاه از خدمات یا محصولی که ارائه میکنید)

مرحله سوم : هویت بصری تان را طراحی کنید

وقتی اکثر مردم به برندسازی فکر می کنند، به هویت بصری یک برند فکر می کنند: لوگو، رنگ ها، تایپوگرافی و سایر عناصری که به عنوان «چهره» برند عمل می کنند. اکنون که هدف و پیام خود را مجسم کرده اید، زمان آن رسیده است که آن را با اصول اولیه طراحی کنید:

  • لوگو
  • تایپوگرافی
  • رنگ
  • المان های گرافیکی

در یک تعریف ساده هویت بصری یعنی عناصر قابل مشاهده یک برند مانند لوگو، رنگ، فرم، شکل و … که در تلفیق با هم معنای نمادین را منتقل میکنند، که نمیتوان تنها ازطریق کلمات بیان کرد.

یک هویت بصری قوی در درجه اول هدفمند است. شما فقط برای زمان حال طراحی نمی کنید.
شما برای آینده برند خود طراحی می کنید. بنابراین، یک هویت بصری خوب:

  • منطعف :  باید بتواند با برند شما رشد کند، همراه با گسترش محصولات جدید؛ خدمات یا حتی صنایع جدید.
  • جامع : باید به طراحان برند و سازندگان محتوا ابزارهایی را که برای انجام درست کارشان نیاز دارند، ارائه دهد.
  • قابل فهم : باید بطور قابل درکی طراحی و به خوبی ساخته شود تا هر عنصر مکمل دیگری باشد.

نکته: بسته به برندتان، ممکن است لازم باشد هویت بصری خود را در طول زمان گسترش دهید. برای این منظور، ممکن است دستورالعمل هایی را برای عناصر بصری اضافی اضافه کنید.

اگر میخواهید درک کاملی از هویت بصری و  جوانب آن به دست آورید، پیشنهاد مکنیم مقاله هویت بصری چیست؟ را مطالعه کنید.

لوگو

یک لوگوی خوب یک لوگوی به یاد ماندنی است و تحقیقات نشان می دهد که به یاد ماندنی ترین لوگوها ساده ترین لوگوها هستند. شما قطعا می‌خواهید لوگوی تان نشان‌دهنده برند شما باشد، بله، اما اگر می‌خواهید تاثیرگذار باشد، آن را ساده نگه دارید. همچنین باید در نظر داشته باشید که مردم چگونه تصاویر را به صورت بصری پردازش و معنا می کنند، زیرا تحقیقات نشان داده است که افراد ویژگی های متفاوتی را به اشکال مختلف نسبت می دهند.

تایپوگرافی

تایپوگرافی پسوند لوگوی شماست. از این رو، ابتدا با طراحی لوگو شروع می کنیم. با این حال، تایپوگرافی بیش از هر زمان دیگری مهم است، زیرا مردم کلمات را در رسانه های متعدد استفاده می کنند. منظور این است، تایپوگرافی که روی بسته‌بندی شما بکار میاید ممکن است مناسب استفاده وب‌سایت تان نباشد، بنابراین مهم است که نه تنها نحوه هماهنگی تایپوگرافی شما با برندتان بلکه برنامه‌های کاربردی زیادی که برای آنها استفاده خواهد شد را در نظر بگیرید. اگر با مفهوم تایپوگرافی آشایی ندارید پیشنهاد میکنیم مقاله تایپوگرافی چیست؟ را مطالعه کنید.

رنگ ها

 رنگ یکی از قدرتمندترین و در عین حال اسرارآمیزترین عناصر برندسازی است. تحقیقات نشان می‌دهد که رنگ می‌تواند بر همه چیز از درک برند گرفته تا قصد خرید تأثیر بگذارد، با این حال این علم کمی پیچیده است. همه رنگ ها حس یکسانی را در همه تداعی نمی کنند زیرا ارتباط ما با رنگ بسیار ذهنی است.

تصویر

اکنون که بخش زیادی از برند شما از طریق رسانه های بصری ارتباط برقرار می کند، تصویر بیش از همیشه مهم است. چه عکاسی، تصویرسازی یا ترکیبی از عناصر گرافیکی از هر دو را انتخاب کنید، همه چیز باید با برند شما هماهنگ باشد.

تصویرسازی

ایجاد یک سبک تصویرسازی منحصر به فرد یک راه هوشمندانه برای برندسازی بصری محتوای شما است، اما در استفاده از آن زیاده روی نکنید. شما سبکی می خواهید که واضح، متمایز و متناسب با برند باشد. همچنین، سبک ها یا تصاویر شلوغ و پیچیده را برای این منظور استفاده نکنید.

سبک و استایل عکاسی

عکاسی ابزاری موثر و همه کاره است که نیاز به زمان کمتری نسبت به طراحی دارد. با این حال، شما نیاز به علم زیبایی شناسی دارید تا آن را با برند خود سازگار نگه دارید. همچنین باید منابعی را که در اختیار دارید در نظر بگیرید. خوشبختانه، منابع زیادی برای انتخاب وجود دارد.

  • سایت های عکس استوک (رایگان):
    تعداد زیادی عکس استوک رایگان و باکیفیت به صورت آنلاین وجود دارد، و شما به راحتی می توانید طراحی های منحصر به فردی ایجاد کنید که یک تصویراستوک ساده را به عکسی تبدیل می کند که بتواند نماینده برند شما باشد. (PexelsUnsplash و StockSnap.io مثال های خوبی برای شروع هستند.)
    فقط مطمئن شوید که باید و نبایدها را برای مواردی مانند فیلترها، روش‌های طراحی، رزولوشن و… مشخص کنید.
  • عکس های دارای کپی رایت (غیر رایگان):
    انواع خدمات عکس وجود دارد که به شما اجازه می دهد کپی رایت عکس ها را به صورت فردی یا به صورت اشتراکی خریداری کنید. احتمال کمتری وجود دارد که این دسته عکس ها در سایت رقبای شما ظاهر شوند، اما همچنان ممکن است این اتفاق بیفتد زیرا هر کسی می تواند آنها را خریداری کند. اگر میخواهید از این دسته عکس های استفاده کنید پیشنهاد میکنیم سری به سایت های Shutterstock  Adobe Stock,  و  Alamy بزنید.
  • عکاسی اختصاصی :
    ما به لطف  دوربین های عکاسی و ابزارهای خلاقانه ای که در دسترس همه است، در عصر طلایی آفرینش زندگی می کنیم.  می‌توانید تهیه عکسها به یک عکاس حرفه ای سفارش دهید یا یک تیم عکاسی تمام وقت در سازمان خود مستقر کنید، با این شرط که مهارت‌ها و ابزارهایی برای ایجاد تصاویر با وضوح بالا در اختیار داشته باشند.

مرحله چهارم : کتابچه برند یا Brand Book خود را تدوین کنید..

برند بوک شما به عنوان یک کتابچه راهنما برای نحوه استفاده از برند خود، به ویژه در محتوا و ارتباطاتی که ایجاد می کنید، عمل می کند. حفظ کیفیت و ثبات می تواند چالش برانگیز باشد،  راهنمای برند شما باید دستورالعمل های کافی داشته باشد تا هر خالقی را برای انجام کاری که به جای تضعیف برند آن را تقویت می‌کند، توانمند سازد. برای اطمینان از جامع بودن دستورالعمل های برندتان، راهنمایی برای هویت بصری و لغوی خود در نظر بگیرید.

راهنمای لغوی:

  • ماهیت برند (شخصیت، صدا، لحن)
  • تگ لاین
  • ارزش پیشنهادی
  • پیام برند
  • هرچیز مفید و مرتبط دیگری

راهنمای بصری:

  • لوگو
  • رنگ
  • تایپوگرافی
  • تصاویر (عکاسی، تصویرسازی)
  • سلسله مراتب بصری
  • آیکونوگرافی (شمایل نگاری)
  • تجسم داده ها
  • عناصر تعاملی
  • ویدیو و موشن
  • غیره…

اگر برای تدوین برند بوک نیاز به راهنمایی دارید حتما مقاله برند بوک چیست؟ را مطالعه کنید.

چگونه استراتژی برند خود را عملی کنیم؟

اکنون که فرآیند جامع استراتژی برند را تکمیل کرده اید، می توانید یک استراحت حسابی داشته باشید. به لطف تمام تلاش‌هایتان، شما رسماً تمام ابزارهایی را که برای برقراری ارتباط با داستان برندتان، همسو کردن برند و کسب‌وکارتان، و ایجاد روابط پایداری که برای موفقیت بلندمدت نیاز دارید، در اختیار دارید.

برای اجرای موثر استراتژی برند خود در آینده…

  • به تمرین و تلاش تان در این راستا ادامه دهید
  • محتوایی تولید کنید که همراستا با برندتان باشد
  • بر تولید محتوای خود مسلط شوید
  • داستان برندتان را در تمام نقاط تماس برند برای مشتری بازگو کنید
  • دسترسی به محتوای خود را به حداکثر برسانید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *